banner

OM OSS

Svensk Sport Nutrition grundades i slutet av 2015 med visionen om att skapa marknadens främsta produkter inom hälsokostbranschen. Vi i ledningen var trötta på hur många aktörer på marknaden i stort sett lurade sina konsumenter genom att fylla ut produkter med icke aktiva ämnen, eller genom att inte deklarera alla ingående ingredienser. I våra innovationer baserar vi oss på ett hollistiskt tankesätt för att skapa branschledande produkter, vilket genomsyrar allt från smaksättning, design och produktinnehåll.

VAD VI TROR PÅ

Svensk Sport Nutrition står för ärlighet och transparens, där konsumenten med säkerhet kan lita på att samtliga produkter innehåller vad de säger sig innehålla, samt att de är fria från doping- & narkotikaklassade ämnen. Vi tror att denna ärlighet lönar sig i längden, då du som konsument med säkerhet kan lita på Svensk Sport Nutrition som leverantör av hälsokost.

Vi försöker ständigt förbättra oss i alla avseenden, och lyssnar därför noga på vad ni kunder tycker om vårt varumärke och våra produkter. Samtliga av Svensk Sport Nutritions kosttillskott är givetvis svensktillverkade och producerade i enlighet med GMP och HACCP.

SVENSK SPORT NUTRITION

Victor Ko

Richard Susaeg

GRUNDARE / VD

K.a Joben

Johannes Ingesson

DELÄGARE / VICE VD

Richard Bauer

Viktor "Viggurt" Olsson

MARKNADSANSVARIG

Marin Julia

Yusuf Babar

PARTNER

Marin Julia

Josef Balevasi

HEADCOACH TEAM SSN

Marin Julia

Alice Andreasson

PARTNER

Marin Julia

Linn Von Bahr

COMMUNITY

Marin Julia

Victoria Carlström

INFLUENSER MARKETING

Marin Julia

Carolina Ingesson

INFLUENSER MARKETING