Kundvagn

AMBASSADÖR PROGRAM

Nu finns chansen för dig att vara en del av Svensk Sport Nutrition.

Oavsett om du är en personlig tränare, en kostrådgivare eller bara någon som gör något extra för att hjälpa andra inom träning med tips, råd och inspiration så finns här din chans att ytterligare bygga ditt varumärke i träningsbranschen.
Våra ambassadörer är en grupp handvalda personer som arbetar direkt med oss ​​för att nå sitt nätverk och hjälpa människor att få bästa möjliga resultat. Vi erbjuder dig en chans att arbeta med oss ​​och jobba upp dig till att bli en sponsrad atlet.
Vi står för alla verktyg och hanterar alla detaljer till dig, som orderbehandling, leverans, fakturering och support. Allt du behöver göra är att följa programmet vi ger dig. Gå sedan ut och sprid dina kunskaper om hur man lyckas och får dom bästa resultaten av träningen. Hänvisa dem till vårat utbud av produkter tillsammans med din personliga rabattkod och vi betalar dig för dessa inköp. När du klättrar i programmets stege så får du mer och mer fördelar som gratis produkter, pengar och andra priser.

Är du motiverad?
Registrera dig för Svensk Sport Nutritions ambassadör program och börja din resa tillsammans med oss!

ANSÖK IDAG!

Maila oss till kontakt@ssnutrition.se och märk mailet med "AMBASSADÖR PROGRAM".

Det finns inga direkta kriterier utan vi går rakt av på känsla för vilka vi väljer att ta in men sånt som är till fördel är mycket följare på sociala medier, känsla för att ta snygga bilder och ha en proffsig aura på sociala medier och utanför media. Arbete som personlig tränare/kostrådgivare är ett plus. Blogg/Youtube är också ett plus. Men alla är välkomna att söka.

Tänk på att ditt mail är din ansökan och vårat första intryck av dig.

Vi är noga med vilka vi väljer ut och kommer att hålla detta begränsat till maximalt 10 ambassadörer. Står du still på nivå 1 under en period på över 2 månader så är det ett tecken på att de inte fungerar för dig och din plats går då till en annan som vill vidare. 

Privata konton och konton som marknadsför konkurrerande varumärken går bort!